Productes

Alimentació infantil

Tots els experts coincideixen que la llet materna és el millor aliment per al nadó, perquè li proporciona tots els nutrients que necessita. No obtsant això, quan l’alletament no és possible, hem de partir de la base que no totes les llets són iguals. L’alimentació del nen en l’etapa de 0-3 anys és clau per a la seva salut en el futur. Les diferents llets que hi ha al mercat tenen una gran variabilitat pel que fa a la composició de proteïnes i greixos.

Per tal que una llet per a nadó tingui una bona qualitat nutricional, cal que hi hagi una alta proporció de proteïnes B-lactamases (que no són les que porta la llet materna) i que contingui àcids grassos tipus omega, que seran els responsables d’un bon desenvolupament cerebral.

Quan el nadó arriba al primer any de vida, el seu organisme no està totalment preparat per consumir la mateixa llet de vaca que els adults, per això els experts en nutrició infantil de tot Europa recomanen retardar la introducció de la llet de vaca fins a 3 anys.

Totes les llets de la nostra farmàcia tenen una alta qualitat nutricional i intentem que la relació qualitat-preu sigui la millor. Algunes de les llets que tenim són Enfalac, Almirón o Blemil. També hi trobareu llets per a problemes específics, com ara restrenyiment, còlics, intolerància a la lactosa, etc.