Equip

A la farmàcia som un equip fix de quatre persones, a més d’una persona de suport en moments puntuals. Tot i que hi ha una certa especialització, cada dia, procurem repartir-nos les tasques de tal manera que totes fem una mica de tot.

En general, però, la Mireia s’encarrega de les compres; la Marta és la responsable de la formulació magistral i SPD; la Iolanda de l’SPD, i l’Imma coordina l’equip i assumeix diverses tasques.


IMMA FELIU TORRENT

Farmacèutica titular

L’Imma va néixer a Roda de Ter, en el si d’una família amb una llarga tradició de farmacèutics i metges. Els seus pares eren farmacèutics, l’avi metge, el seu besavi farmacèutic… Deu ser per això que estima tant aquesta feina! Es va fer càrrec de la farmàcia al maig del 1998, quan va venir a viure a Centelles. El que més li agrada de la seva feina és el contacte diari amb la gent, i el temps lliure li agrada dedicar-lo a fer activitats en família.


MIREIA CORBERA PADRÓ
Farmacèutica

La Mireia és de Granollers, però se sent centellenca perquè fa més d’onze anys que viu al poble. L’any 1995 va entrar a l’antiga farmàcia Boleda per cobrir una substitució de maternitat i fins al dia d’avui. S’hi va quedar. Li agrada molt ballar a l’esbart, però sobretot el Barça és la seva gran passió.


MARTA GÒMEZ MUNDÓ
Farmacèutica

La Marta és centellenca de tota la vida i treballa a la nostra farmàcia des de l’any 1999. Li agraden els cavalls, la muntanya i, en general, tots els esports de l’entorn: córrer, anar en bicicleta, practicar el horseball… Però des que va néixer l’Aran, la seva petita filla, és ella qui li té el cor robat.


IOLANDA

Auxiliar de farmàcia

La Iolanda és de Saragossa, ja molts anys, però, que és a Catalunya i actualment viu a Tona. Té una experiència de més de vint anys en farmàcia i ha treballat en poblacions com Castellcir o Calldetenes. Li agraden molt els nens i, a les estones lliures, passeja en bicicleta.

Formació de l’equip

El món de la farmàcia evoluciona molt ràpidament i això requereix que constantment necessitem formar-nos. Almenys una vegada al mes participem en una jornada d’actualització sobre diferents temes:

- Novetats terapèutiques
- Actualització en patologies oculars
- Actualització en malalties esofagogastroduodentals
- Salut mental